Punane vermut Alvear Rojo
Montilla-Morilese veinipiirkond asub Màlaga ja Còrdoba linnade vahel, Andaluusia südames. Selle sama piirkonna vanim veinikelder ALVEAR on asutatud aastal 1729, kui Don Diego de Alvear y Escalera alustas veinitootmist. Just nemad valmistavadki seda imelist punast vermutit, mis on suurepärane aperatiiv jää ja apelsiniga või kokteilide valmistamiseks.
Montilla-Morilese veinipiirkonna vanim veinikelder ALVEAR on asutatud aastal 1729, kui Don Diego de Alvear y Escalera alustas veinitootmist. Sama pere omandis on see Montilla tippude hulka kuuluv veinikoda siiamaani. Montilla-Morilese veinipiirkond asub Màlaga ja Còrdoba linnade vahel, Andaluusia südames.
Peamine erinevus Jerezist pärit veinidest on see, et peaaegu kõik veinid valmivad Montillas viinamarjasordist Pedro Ximènez, mis on koguni niivõrd sobiv sellesse terroir`sse, et Jerezi veinitootjad ostavad oma magusamate veinide marju sisse just sellelt alalt. Montilla lubjakivised-kriidised rulluvad mäenõlvad on nagu loodud Pedro Ximènezi hiilgamiseks.
Alkohol: 15 %
Serveerimistemperatuur: 8º-10º C
Pudeli maht: 0,75L
Päritolu | Hispaania |
---|---|
Suurus | 0.75 l |