Hispaania söögid Eesti köögis

Hispaanlased pea sünnivad külalislahkete meisterkokkadena. Selle raamatu kokad, neli Eestis elavat hispaanlast, õnneks vist ei oska kahtlustadagi, et on kolinud maale, kus vanarahvas muude tarkade ütlemiste sekka olla vahel poetanud ka selle: „Külalistel anna veega kartulid ja kuparäimi, kae kas veel tuleve.“ Ja las see jäädagi.
22,50 €

Vajad rohkem infot? Helista meile!

14-päevane toote tagastusõigus

Võimalus tasuda sularahas, ülekandega ja internetipangas


Kokaraamatu sooviks on tuua Eesti köökidesse Hispaania sööke, mida saab valmistada kartuseta, et mõni eksootiline toiduaine pole kättesaadav. Autorid on Eestis elavad hispaanlastest hobikokad ja kõiki roogasid on nad ise siinsetes tingimustes valmistanud, vajadusel retsepte pisut kohandades ja silmas pidades, et kõik koostisosad oleksid Eestis olemas. Raamatust leiate meie Hispaania kokkade lemmikuid kergetest toitudest keerukateni, krevettidest verivorstini ja Andaluusiast Baskimaani. Mõni roog võib olla ootamatult tuttavlik, mõni värskendavalt uudne. Igal juhul on aga hetkes olemise heade oskajate ja võõrustada armastavate inimeste retseptid need kõige paremad!
Lisainfo
Kultuur: Hispaania
Autor Eneko Bolumburu, Rafael M. Calvo Diaz, Neftali Peral, Miguel Villoslada
Kirjastus: Toledo kirjastus
Tõlkija: Mari Laan
Keel Eesti keeles
Lehekülgi: 160