Izadi Blanco
Viinamarjad: 65% Viura, 10% Malvasia, 10 % Garnacha Blanca, 5%Tempranillo Blanco, 5% Turruntès
Nautimine: Suurepärane toiduvein. Sobib kergelt suitsutatud lõhega, paella mereandidega, hautatud valgete lihadega, kreemiste juustudega.
Alkohol: 13.5 %
Serveerimistemperatuur: 10...11 º C
Pudeli maht: 0,75L
Fermentatsioon: Roostevabast terasest tankides, väike osa uutes tammevaatides.
Laagerdamine: 4 kuud ameerika ja prantsuse tammest 225 liitristes vaatides
Kliima / Pinnas: Atlandi kliima Vahemere ja kontinentaalsete mõjudega. Pinnased lubjakivilisandiga savised .
Viinapuuaiad: Võra kujundus Goblet. Kuni 60 aasta vanused aiad asetsevad 450...550 m kõrgusel merepinnast, Alavesa alampiirkonnas Villabuena külas. Traditsiooniline viljelus.
Korje: Käsitsi korjatud oktoobris, veiniaias ja -kojas selekteeritud, 5500kg/ha.
Kirjeldus: Õlgkollane värv roheka helgiga. Aroomis kuivatatud puuviljad ümbritsetud valge virsiku värskete nootidega.
Maitses keskmise täidlusega, täpne ning puuviljane, lõigatud rohelist õuna, kreemist sidrunit, taustal rohkelt eksootilisi vilju. Soliidne, kuid pisut vabameelne. Järelmaitse pikk, tammevaadist pärineva kerge suitsuse iirisega.