Uus

Kaunkarbid I Navajas al natural

Kaunkarplased on pikad ja peenikesed koorikloomad, mida püütakse külmadest Galiitsia vetest käsitsi. Hispaanias tuntakse neid nimetuse all "navajas", need on rohke liha ja rikkaliku maitsega. nown as ‘navajas’ in Spain, these clams are rich and meaty, with a firm bite. Kõige parem on neid süüa küüslaugu ja oliiviõliga mooritult (sauté) ja värske saiaga, mis ei lase maitsval vedelikul raisku minna. Samuti sobvad kaunkarbid külmalt värskesse salatisse.
6,70 €

Vajad rohkem infot? Helista meile!

14-päevane toote tagastusõigus

Võimalus tasuda sularahas, ülekandega ja internetipangas


Kaunkarpe püütakse Galiitsia liivastelt randadelt, sealt, kus jõed kohtuvad jaheda Atlandi ookeaniga. Need kaevatakse välja ja pakitakse käsitsi. Galiitsia asub Põhja-Hispaanias ääristatud jaheda Atlandi ookeaniga. Sellest piirkonnast pärineb suurem osa Hispaania mereandide konservidest, mida peetakse gurmeetoodeteks.
Lisainfo
Päritolu Hispaania
Tootja La Gloria
Kirjuta enda hinnang
Jäta oma arvustus:Kaunkarbid I Navajas al natural
Sinu hinnang