Paella pann ø 65 cm
HETKEL OTSAS! Huvi korral kirjuta meile info@hispaaniamaja.ee.
Paella, üks Hispaania tuntumaid toite, on saanud oma nime panni järgi, millel seda valmistatakse. Sellel traditsioonilisel terasest pannil, mida hispaanlased on juba sajandeid kasutanud, on lohukestega põhi, mis tagab ühtlase kuumutamise. Paellapanniga saab toite valmistada nii ahjus, pliidil kui ka õuegrillil.
50cm läbimõõduga pann sobib hästi 14 portsjoni valmistamiseks.
Mida rohkem paella panni kasutada, seda roostekindlamaks see muutub ning seda enam muudab see värvi. Puhasta paellapanni pärast iga kasutuskorda samamoodi nagu teisi terasest või roostevabast terasest panne: pese käsitsi, seejärel määri vähese õliga, et vältida roostetamist.