Riis "Marisma"
Traditsiooniline Hispaanias toodetud ümara ja pärlja teraga japonica perekonnast pärit riis. Seda on Albufera looduspargi ökoloogilises keskkonnas kasvatatud põlvkondi. Pärast keetmist on selle tekstuur õrn ja mahlane. Selle terade suuruse korrapärasus pakub meeldivat tunnet.
Ligikaudne keetmisaeg: 15 minutit. Kaks osa vett ühe osa riisi kohta. Riisiterad imavad suure koguse puljongit, milles seda keedetakse, kuid küpseb kergesti.
Kasutussoovitused: sobib suurepäraselt Vahemere roogade valmistamiseks, eriti paella jaoks.
SIVARIS on pereettevõte, mis kasvatab riisi põlvkondade kaupa ja on uhke selle üle. Nad on vastutavad kogu protsessi eest: seemnest pakendini.
Nende eesmärk on kasvatada parimat riisi Valencia Albufera looduspargis rangelt keskkonda austades. Väärtused, mis neid nende igapäevatöäs juhivad on kvaliteet, traditsioon, disain, uuenduslikkus ja armastus keskkonna vastu.