Traditsiooniline sea kaelakarbonaad 500 g
Orza stiilis traditsioonilise retsepti järgi valmistatud sea kaelakarbonaad, mis on täpselt selline nagu aastasadu tagasi.
Koostisosad: sea kaelakarbonaad, esimese külmpressi oliiviõli, sidrunimahl, sool, looduslikud vürtsid ja küüslauk.
Orza stiilis konserveerimine on Almería (Lõuna-Hispaania) piirkonnale omane ning põhineb liha leotamisel vürtsides ja sidrunimahlas, pärast mida praetakse liha esimese külmpressi oliiviõlis; seejärel hoitakse seda praadimiseks kasutatud õliga koos savist nõudes, mida nimetatakse ORZA. See protsess saabki oma nime savinõu järgi, milles liha hoitakse.
OMADUSED
Lisaks loomuomastele organoleptilistele omadustele on meie kasutatud liha ja vürtsid kõige parema kvaliteediga ning me kasutame ainult 100% looduslikku esmaklassilist esimese külmpressi oliiviõli. Meie toote standardmõõt on 500 g (300 g liha ja 200 g esimese külmpressi oliiviõli) ning see on pakitud orzakujulisse klaasist purki. Toode ei sisalda mitte ühtegi allergeeni, kunstlikku lisaainet ega säilitusainet. Toodet ei pea säilitama külmas. Õigetes hoiutingimustes säilib toode 5 aastat. Toode on piiratud tootmismahuga ja 100% käsitsi valmistatud.
Päritolu | Almería, Spain |
---|---|
Suurus | 500 gr |
Tootja | La Orza de Almería |