Montenovo
Viinamarjad: Godello 100%
Nautimine: Sobib mereanni tapastega, praetud valge lihaga: siga, kalkun, kerge värskema juustuga.
Alkohol: 13%
Serveerimistemperatuur: 9...11 º C
Pudeli maht: 0,75L
Fermentatsioon: Lühike matseratsioon kestadel ja fermentatsioon roostevabast terasest tankides.
Kliima / Pinnas: Mägede vaheline eriline Valdeorrasele omane mikrokliima, Atlandi ookeani mõjuga kontinentaalne kliima. Kiltkivised pinnased.
Viinapuuaiad: Omad nooremad viinapuuaiad, keskmiselt 15a vanad ning kontrollitud partneritelt hangitud marjad. Keskmiselt 550 meetri kõrgusel merepinnast. Saagikus kuni 6.000 kg/ha.
Kirjeldus: Värv kahvatu kollane roheka helgiga.
Aroomis on õrnad mandariini nüansid, valgeid lilli ja kiltkivi mineraalsust, saatjaks pisut ingverit.
Maitses on kuiv, kerge ja elav, terav tsitrus ning puuviljade segu. Järelmaitse pikk ja vürtsikas, mineraalide ja vähese fencoli mõrkjusegaga.